• KWALITATIEF

    We geven opleidingen, cursussen en workshops volgens de richtlijnen van de Namikoshi Shiatsu Europa te Madrid.

  • TOEGANKELIJK

    Het leren van Shiatsu voor iedereen toegankelijk te maken is onze missie, hierbij staat professionaliteit voorop.

  • PERSOONLIJK

    De verschillende scholingen zijn intensief met veel persoonlijke aandacht die ruimte biedt aan iedere student.

Medische Basiskennis opleiding (MBK)

Ongeacht waar je werkt in de complementaire zorg, vroeg of laat krijg je te maken met het reguliere zorgveld. Bij Con Amore geloven ze dat er door een samenwerking tussen deze twee werelden betere zorg ontstaat. Met hun opleiding Medische  Basiskennis bieden ze je een stevige basis.

Shiatsu Scholingscentrum is een samenwerking aangegaan met ConAmore die gespecialiseerd is in het lesgeven van de HBO opleiding  Medische Basiskennis en/of Psychosociale Basiskennis op plato-niveau.

Medische Basiskennis

Tijdens de opleiding kom je alles te weten over de wonderlijke werking van het menselijk lichaam. In de lessen ontdek je op een interactieve manier hoe het lichaam en de geest werken en hoe je ziektebeelden kunt herkennen. Zo kom je precies te weten wanneer het beter is om iemand door te verwijzen naar de eerstelijnszorg en in noodzakelijke gevallen naar de spoedeisende hulp! Omdat je tijdens de opleiding de ‘taal van de artsen en psychologen’ leert, wordt samenwerken makkelijker.

Lesconcept

Con Amore biedt een flexibel lesconcept. Je bepaalt zelf waar, wanneer en in welk tempo je de lessen volgt. Je kunt na inschrijving direct starten met de thuisstudie in onze online leeromgeving. Hier hebben ze de theorie opgedeeld in unieke en uitdagende studievragen.  Vervolgens pas je dit in de 12 klassikale lessen op een speelse manier toe, in de vorm van oefeningen en patiënt casussen. Iedere lesdag wordt afgesloten met een korte kennistoets (multiple choice). Er zijn geen tussen- en eindexamens. Het eindresultaat is dat jij sterker in je schoenen komt te staan als zorgprofessional en ook nog eens de juiste papieren op zak hebt. De Medische Basiskennis is namelijk onderdeel van je benodigde portfolio voor vergoeding door de zorgverzekeraars.

Holistische Basis

Wil je ook graag werken vanuit een holistische perspectief? Wil je klachten integraal benaderen door naar lichaam en geest te kijken? Steeds meer studenten van Con Amore kiezen ervoor om de Medische en Psychosociale Basiskennis te combineren en op deze manier een Holistische Basis te vormen. Een extra voordeel hiervan is het verkrijgen van vrijstelling voor 5 lesdagen en het ontvangen van een mooie korting op het totaalbedrag.

Aanbevelingskorting

De MBK wordt aangeboden in samenwerking met Con Amore. Door deze samenwerking krijg je als student van Shiatsu scholingscentrum korting op het lesgeld bij Con Amore. MBK: 75 euro, Holistische Basis: 120 euro. Om deze korting te verzilveren geef je bij het opmerkingenveld van het inschrijfformulier aan dat je via Shiatsu scholingscentrum Karin Wettstein komt.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende opleidingen en voor de mogelijkheid om je in te schrijven.

Neem voor vragen over de MPsBK contact op met Con Amore (085 401 93 68, info@conamore.com).

Na het succesvol door open van het 3e leerjaar is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij een beroepsvereniging en het vergoed krijgen van jouw behandelingen door de zorgverzekeraars.